Selecteer een pagina

DIENSTEN

MKB en zzp hebben behoefte aan stabiele, betrouwbare en op maat gemaakte oplossingen voor hun IT-vragen. De mogelijkheden in hard- en software veranderen razendsnel. Ik help u, daarin het overzicht te behouden en resultaten te behalen. Voor advies, ondersteuning, projectmanagement en websitebouw kunt u bij mij terecht.

Onafhankelijkheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. In een eerste gesprek ga ik daarom met u na, wat uw vraag is. Op basis daarvan kan ik snel aangeven, hoe ik u verder kan helpen.

Hieronder heb ik een verdeling gemaakt in de kernactiviteiten. Bij elke activiteit staat een korte omschrijving. Mocht uw vraagstuk er niet tussen staan, neem dan contact op, want ik ben van vele markten thuis en heb ook een netwerk met specialisten, die mij kunnen bijstaan.

ADVIES

In een eerste gesprek verken ik met u, wat uw vraag is en binnen welke marges de we de oplossing moeten vinden. Op basis daarvan adviseer ik u over de mogelijkheden. Daarbij zorg ik dat u een keuze kunt maken binnen de afgesproken marges. Want wat voor ú werkt, hangt af van uw wensen en budget. Mogelijk wilt u wel een oplossing waar u geen omkijken meer naar heeft, of wilt u graag zaken zelf implementeren en onderhouden.
Ik kan u advies geven over websites, IT aankopen, software, Wifi, veilig werken, SEO, Back-ups, Office, nieuwsbrieven, tekstcontroles, ergonomie, etc.

ONDERSTEUNING

Heeft u geen tijd of gelegenheid om IT-oplossingen uit te voeren? Ontbreekt het u aan kennis of overzicht? Ik ondersteun u graag – bijvoorbeeld bij het implementeren van het advies, het signaleren van risico’s en het nemen van maatregelen, het leiden van migraties en het geven van trainingen van bijvoorbeeld WordPress, of Office.

PROJECTMANAGEMENT

Soms gaat een IT-oplossing verder dan het installeren van een softwarepakket of het inregelen van een waterdichte back-up. Er moet bijvoorbeeld een nieuwe veilige en gemakkelijk toegankelijke netwerkinfrastructuur komen, waar klanten en medewerkers gebruik van maken, waar kassa’s, camera’s en voorraadbeheer op aantakken. Of de database moet achter een webwinkel, in een weekend verhuizen en moet de winkel maandagochtend wél weer open. Om zulke projecten vlot, veilig en conform specs te laten verlopen is een plan en coördinatie nodig. Die kunt u volledig bij mij beleggen. Ik verzorg deze projecten dan van A tot Z. Ik houd het budget, de risico’s en eventuele leveranciers scherp in de gaten en houd u hiervan op de hoogte.

WEBSITE

Uw website is uw visitekaartje op het web.
Ik help u graag om een website te creëren welke bij u past. Door goed naar u te luisteren en dat te vertalen naar het ontwerp. Verder is het zo dat een website ontwerpen zelf maar het halve werk is, ik zorg ervoor dat de site goed gevonden zal worden door de zoekmachines (SEO). Tevens zal de website zo worden ingericht dat hij voldoet aan hoge veiligheidsnormen, zodat het hacken van uw website tot het minimum wordt beperkt. De website wordt gemaakt in WordPress, al jaren het Content Management Systeem (CMS), waarmee u zelf ook redelijk eenvoudig het onderhoud kunt doen.