Selecteer een pagina

KLANTEN

Opdracht: 

Herontwerp, integratie en migratie website(s) en e-mail. Onderhoud en advies hard- en software.

BD-IT werkt snel, zorgvuldig en transparant, binnen de afgesproken termijnen, denkt proactief mee én gaat tot het gaatje om de beste oplossingen te vinden.

Gert van der Kolk

vennoot, OIO

Opdracht: 

Advies en uitvoering op het gebied van hardware en Wifi. Gebruik gemaakt van bestaande producten en deze aangevuld waar nodig. De huidige IT infrastructuur is veilig, stabiel en betrouwbaar. Het zakelijke netwerk is niet te benaderen door de gasten. De klanten hebben in de gehele zaak goed bereik. De dienstverlening op IT gebied sluit hierdoor naadloos aan bij de serviceverlening van Bagels & Beans en de heerlijke cappuccino.

De begeleiding door BD-IT m.b.t. het opzetten van gescheiden Wifi netwerken (voor intern gebruik en ten behoeve van onze gasten) in onze twee vestigingen is ons zeer goed bevallen. Het gehele traject van selectie van de benodigde apparatuur tot en met de implementatie is bij BD-IT in goede handen!

Dick van Kleef

Eigenaar verstigingen Kruisplein en Hoogstraat, Bagels & Beans

Opdracht: 

Ik adviseer en ondersteun NAi Boekverkopers op het gebied van IT, met name de webshop. 

Snel en betrouwbaar.

Floor van der Kemp

eigenaar, MEVERSA

Opdracht: 

Advies en uitvoering op het gebied van hardware en software. Veilige omgeving gecreëerd met automatische back-up en persoonlijke cloud , zodat de klant altijd en overal bij zijn documenten kan. Verder een eenvoudige website opgetuigd en diverse hand- en spandiensten verricht.